cite seram...

View previous topic View next topic Go down

cite seram...

Post by msa_z on Wed Mar 26, 2008 4:00 am

jeng...jeng...jeng.....
hehhee......sape2 ade cite seram utk diceritakn..meh kite kongsi sme2...
xkisah la pglman sendiri ke dgr dr org cite ke....hehhe.....kalo sudi kite cite ramai2... Twisted Evil
avatar
msa_z
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Female Number of posts : 57
Age : 31
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Wed Mar 26, 2008 7:13 am

iskk....dgr tjuk pon da seram.......huhuhuhuhu....
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Wed Mar 26, 2008 7:55 am

huhuhu.. so sape ade kisah seram jgnla tkot2 nk citer? aku ade gak citer seram neh... tp, nk dgr dari msa_z dlu r!! huhu
cyclops
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by msa_z on Wed Mar 26, 2008 2:00 pm

kah3...nk jugak aku bcerita...cite aku xde pepe..biase2 je dok skolah2 dlu.....biase tjadi..histeria....ni mlibatkn 2 dorm bjangkit tuh je..ermmm pasai mende2 'tu' minta jauhla....
erm....kowang le cite haha....xreti lor bcerita ni...huhu...xpasai2 kalo aku bcerita kang bukn jdik cite seram tp jadik cite boring+lucu+nth ape2..kah3...
avatar
msa_z
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Female Number of posts : 57
Age : 31
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Wed Mar 26, 2008 2:40 pm

haha.... yeke?? histeria?? aku ade gak citer2 sal histeria neh.... time aku kat maktab dlu.. time 2 pas mghrib.. kitrng bace wirid an.. pas2, ngak khusyuk bace wirid.. ktrng dgr ade pompuan jerit kat blg pompuan.. pergh.. sket nyer seram sore die.. pe lg,intai la dari tabir 2.. huhu... pas2, uztat,uztazah sumer trn.. las2, dak 2 sedarla.. mmber aku gak 2 yg kne... die 2 ngah "kotor" time die kne 2.. sblm mghrb die ckp die ade nmpk pompuan ape ntah.. aku ingt da.. huhu.. las2, time mghrb die da mule mraco2 da.. pergh.. tiime 2, 1st tme aku dgr sore org kne hsteria... seram!!
No
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Sun Mar 30, 2008 11:21 am

[b]erm..ak ade gak citer..... tp seram la plak nk citer..hehehe... mcm ni citernye....

ad stu mlm tu ak sorg2 tgk tv..pastu ak mcm dgr bnyi tpk kaki dr dlm bilik...mcm nk kuar dpd bilik tuh...ak pon tgu pnye tgu...spe la yg nk kuar dr bilik tuh...tp tgu pnye tgu xde spe pon yg kuar..ak pon ap lg...trus ttup tv n bungkuskn diri ak dlm slimut...smpi la ke pg xbrani kuar dpd slimut tuh....huhuhuhu..esoknye ak tnye la spe yg kt dlm bilik tuh..tp sekor pon xtaw pape...erm...smpi skrg ak fobia tgl sorg tgk tv..... iskkk...takut la plak skrg bile tringat....sbb ak mmg sure dgr bnyi tu sbb ak blom tdo.... pale
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Sun Mar 30, 2008 11:45 am

uish.. seram nyer beb... meremang blu roma aku... huhu.. ade lg x citer2 seram?? citer la!!
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Sun Mar 30, 2008 11:58 am

xmo la citer da...kang kalo ak cite xle tdoq malam plak....
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Sun Mar 30, 2008 12:17 pm

laaa.. taper2.. sok petang ko kne citer gak k?? baru r leh jadik hounted forum!! huhu.. taw2!! ciyer taw!
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Sun Mar 30, 2008 12:18 pm

iskk..ko nk jdikn ni the haunted forum lak ke????? pale
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Sun Mar 30, 2008 10:56 pm

ehehe... pe lg.. baru r bukak forum pon meremang!! huhu
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Mon Mar 31, 2008 12:31 am

iskkkk...xmo ak...kang xtdo lak ak..spe nk brtnggungjwb??ko ke??hihihihihihi
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by msa_z on Mon Mar 31, 2008 8:18 am

erm...wak2 wat dip. dlu aku dok umh sewa....ade 1 kali 2 ct sem pnjg..nk dekat sbln lebeh r jadik xde org kt umh sewa tuh..ble kitrg balik je masing2 ade rse lain mcm...penh sekali tuh ade dak umh tuh nk g mandi,umh tuh dua tigkat,dia naik je tgga last2 dia pagil kwn yg lain soh teman dia mndi..kbtulan xde org kt atas...jdik kwn dia ni pon tgu r dia mandi kt luar bilik air tigkat ats tuh...tp kwn dia ni sbnrnye cm pelik gak la sbb tbe2 je kwn ni soh teman,pdhal yg mandi tuh buknla dlm ketageri penakut sgt lgpon time tuh awal lgik,bukn mlm pon,,,time bru nk mgrib...tp si kwn yg mndi tuh xla cite pepepn...sapai la mlm tuh...aku dok lepak2 dlm bilik...rumet aku yg dok sebilik dh tdo tp kwn aku yg dok bilik sebelah tuh blom tdo lagik gak....stay punye stay sapai la pkul lebehkurag kol 2 lebey r aku dgr bunyi org wat air..mcm kacau air dlm mug..then aku biar jela..igtkn kwn aku yg dok blik sblh tu trun wat air....

hurmmmm...sok nye baru gempak..dh sapai kt kelas,bru la dak umh yg mandi ajak bteman tuh cite,wak2 dia nak naik tangga nk g mandi tuh dia nmpak ade lmbaga itam dok ngintai dr ats,sedangkn wak2 tuh kami sume dok kt tingkt bwh....yg klako nye kawn aku yg teman dia mandi tuh ape lagik sumpah seranah la...mne x nye..klo dia tau xkan nye dia nk tgu teman sorang2 kt luar tuh..hahhaa...

then aku pon tbuka la pasal wat air tuh,aku guro jek,,,tnye kt kwn aku si lea yg xtdo sme ngn aku tuh...wat air sorang2 je xwat kn utk aku pon..alik2 dia kate bukn dia yg wat air...dia igtkn aku sbb mmg kitrg je yg xtdo lagik time tuh...jeng..jeng...jeng....

ermm....nk cite balik keadaan time tuh mmg kelamkabut gak r..sapaila ade jiran aku tuh,,,makcik r dia kate mmg akn tjadi cm2 kalo slalu tgal umh lme2 lagi2 kt kwsn perumahan tuh..kadg2 org mmg slalo nmpak mcm2...kuatkn semgt jela....kita xkaco dia jdi minta jauhla 'sume' tuh...
avatar
msa_z
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Female Number of posts : 57
Age : 31
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Fri Apr 04, 2008 2:21 am

waaa... manyak seram sehh!!!!
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Thu Apr 10, 2008 12:09 am

TEKNIK - TEKNIK NAK BERHADAPAN DGN HANTU....
Pocong
Hantu yang berbungkus macam lepat
pisang baru masak
ni memang mudah cari kelemahannya.
Kita hanya
perlu bukak tali pengikat di atas
kepalanya dan
tarik kain balutannya.
Sudah tentu dia akan berasa malu kerana
dia tidak
pakai apa apa pun, selain kain kapan
pembungkusnya tu.

Langsuir
Dia ni suka pandang muka kita, jadi
beranikan diri
anda tenung balik muka dia sambil
jelir-jelir
lidah.
Kalau tak pun tunjuk cermin muka kat
dia,
pasti dia tersipu-sipu malu.

Pontianak
Hantu yang suka ketawa.
Kalu terserempak dengan
dia, kita pun mestilah ketawa sama.
Kalau boleh kita
cuba mengilai lebih kuat dari dia,
tentu dia boring.

Hantu Raya
Hantu ni suka beraya dan suka menyamar
jadi tuan dia.
Cara mengalahkannya senang saja,
sambutlah hari
raya tiap kali jumpa dia, bagi duit
raya, ajak main meriam buluh,
suruh
kacau dodol atau jaga lemang.
Tentu dia tak kacau kita sebab
banyak kerja dan aktiviti lain dia nak
buat.

Hantu Galah
Hantu ni la yang paling tinggi di muka
bumi.Kalau terjumpa dia, kita hendaklah meniarap.
Pasti dia tak perasan kita ada disitu.

Jerangkung
Dia ni ada kulit tapi nipis.
Tinggal rangka saja,
dan paling mudah untuk menewaskannya.
Kita hanya perlu tunjal
dahinya dengan telunjuk dan lihat
gerak-gerinya mengimbangi badan
untukberdiri
tegak.

Toyol
Lagi senang kalau nak kalahkan dia,
bagi duit satu
sen berguni-guni. .
nanti dia ingat duit emas, lepas tu
dia pikul bawak balik bagi tuannya...
lepas tu sah-sah lah dapat
penampau Jepun dari tuannya kerana
mana nak tukar duit satu sen
banyak2 tu

Hantu Ponteng
Yang ni payah sikit nak cakap sebab,
hantu-hantu ni
cam korang lerrr.. takder kerja lain
asyik ponteng kerja, lepaih tu
nengok e-mail.. macam sekarang nih..
sah-sah tengahponteng
nie.. macamana nak jawab.. korang
sendiri gak jadik hantu.. jadi
bawak-bawaklah buat kerja ... ..
hehehehehe

LEPAS BACE NIE DAH TAK YAH TAKUT2
NGANHANTU.. TAKUT PADA DIRI SENDIRI
SEBAB KADANG2 DIRI SENDIRI
LEBIH MENYERAMKAN DARIPADA
HANTU!!!!!!! !"

avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by Jerung on Tue Apr 15, 2008 1:49 pm

nk cierita juga boleh??
xleh pun aku nk cierita juga
----
blakang rumah aku adalah tnh perkuburan Islam..
dari bilik aku mmg boleh nmpk tnh kubur tu..
cerita bermula waktu arwah nenek aku sakit..
dia duk umah aku.. umi aku jaga..
ramai la famili belah umi aku dtg melawat..
pak sepupu aku bermalam la kat umah aku..
kebetulan aku xbalik time tu sbb ade test..
so dia tdo la kat bilik 5star aku tu..
pak sepupu aku ni alim sket orgnya..(alim byk la)
malam kejadian.. masa dia sdg lena..
tiba2 ada se.. se.. (apa eh penjodoh bilangan bg hantu??)
sekujur mayat datang tarik kaki dia..
dengan rupa yg agak buruk jugak la..
dia mmg xleh nk buat apa dah.. berserah je pd tuhan..
habis ayat dibacanya.. nk dkt pagi baru hantu tu hilang..
keesokannya dia cerita la kejadian tu kat abah aku..
aku balik hari tu abah aku pun cerita la kat aku..
aku biasa je.. xde pun.. dah lama aku tdo kat bilik aku..
xpenah datang pun.. stakat kene tindih tu biasa dah..
mmg aku suka ckp besar.. tp xde pun..
mungkin sbb aku ni agak kurang alim kut..
kul 3 4 pagi tu duk layan rock lagi he he he
avatar
Jerung
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Male Number of posts : 22
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Tue Apr 15, 2008 11:32 pm

hahaha... aku ase antu tu pon da anggap ko mmber die kot... 2 yg die maleh nk kaco mmber sndri 2..
huhuhu...

rabbit
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by Jerung on Wed Apr 16, 2008 4:21 am

ntah la.. tp kat ump ni da byk kali la jugak kne tindih..
ada masa tu kat bilik aku skang nih..
aku kne tindih.. aku sedar masa tuh..
cuma xleh nk ckp n gerak..
xnampak ape2 pon.. cuma nampak langsir bilik bertebaran
ditiup angin je..
biasa je..mgkin ada penjelasan saintifik utk kes kne tindih ni..
keadaan sedar dimana anatomi manusia belum bersedia utk berfungsi..
tp kesedaran dah ready..
tu pasal jd cmtu kot..
avatar
Jerung
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Male Number of posts : 22
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Wed Apr 16, 2008 7:02 am

yela 2 asenyer... aku dgr kat ump ni pon leh tahan gak ngan mnde2 cmnie..
nk2 kat blok pompuan..... korg penah dgr x?? dak2 pompuan xkn xtaw kot? kalo taw citer r... huhu
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by teruterubozu on Wed Apr 16, 2008 1:44 pm

wei...takot la plak haku dgr.....isk..nyesal lak g bce citer korg...huhuhuhu
avatar
teruterubozu
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Female Number of posts : 162
Age : 29
Registration date : 2008-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by Jerung on Wed Apr 16, 2008 8:19 pm

tukar kaler biru ah...

avatar
Jerung
~CIVILIANz MeMber~
~CIVILIANz MeMber~

Male Number of posts : 22
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by KeRox on Mon Apr 21, 2008 5:26 pm

pergh.. tatahan seh ngk gmbo 2.. siap men lompat2 tali lagi... mmg seram!! weh.. ade request! kalo korg nk tarok pic2 seram kat cni pon ok agik!
huhu
Very Happy
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: cite seram...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum