Aktiviti ngan seksyen korg?? penah wat x?? besh??

View previous topic View next topic Go down

Aktiviti ngan seksyen korg?? penah wat x?? besh??

Post by KeRox on Thu Mar 13, 2008 2:00 pm

askom geng.. sesaje jek aku nk tanye korg neh.. aku dgr.. dlm banyak2 seksyen dlm fak kte neh.. ade gak yg jenis slalu wat function antare dak2 seksyen jek.. so, jom share sket2 kat cni function2 yg korang da wat 2?? huhu.. msti ade yg pahit n manis nyer an?? albino
avatar
KeRox
~civil besfwen~
~civil besfwen~

Male Number of posts : 281
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti ngan seksyen korg?? penah wat x?? besh??

Post by arizona on Mon Mar 17, 2008 6:30 am

function?? ermm.. kalau nak ikutkan kitorang mmg lagi selese kua dgn dak2 seksyen je.. even kalau nak keluar tyme weekend pun kitorang akan kua 3 kete untuk pastikan sume join.. coz dah rasa mcm 1 family..

yang paling sweet sekali tym wat family day A12 masa awal sem4 ni.. kitorang g balok.. dari pagi sampai petang...wat bbq, n several sukaneka such as belon, mumia, tepung, gula2.. ala cam selalu2 tu la.. tapi tak tau la apsal rasa enjoy gile tym tuh.. then malamnya, kitorang layan bowling kat megamall.. penat!! tapi cukup indah.. hehe...

dan yang lebih penting.. untuk bbq tu sorang kene baya 10 ringgit je.. jimat kan??

And next sem kitorang plan g genting plak.. kirenya tiap sem ade event yang berlainan.. tapi ape2 hal pun ttp spend tym dgn dak kelas sndiri..=)

sory la kalau dah terlebih promote kebaikan kelas sendiri..
tapi mmg kami enjoy bersame.. hehe...

korang plak cam ne?? ade tempat lain yang menarik penha g?? leh la aku cdgkan as event dak kelas aku untuk sem seterusnya.. hehe,.

arizona
~newbie~
~newbie~

Female Number of posts : 14
Registration date : 2008-03-15

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum